máj
24

Nah...:

| Szerző: Sziszo | 10:05 pm
Amit ezen a hétvégén megfogadtam:

-Nem iszom soha többé pénteken! Azért mert: a., szombaton majdnem meghaltam melóba-ennyire még sose! b., mert akkor nagyon nehezen megy szombaton, amikor meg lehetne!

-A képeket látva (amiket mindig látok, de most nagyon láttam!) holnaptól maratoni futásokat fogok végrehajtani!

-Soha többet nem szólok bele ha 2barátom között épp nincs minden rendben, mert még én érzem utána kellemetlenül magam!

-Ha megtudom ki rúgta/vágta/verte hátba azt aki számomra a legfontosabb (Mad) úúúgy rommá verem, hogy megbánja azt is hogy a világra jött!

Asszem ennyi jutott ki erre a hétvégére. Az első két paragrafusra meg kíváncsi leszek meddig fogom bírni :D De igyekszem!

Amúgy meg ez a patara vagy micsodi egy tök jó dolog :)

(előző bejegyzésemet meg kommentelni, akkor is ha szar ötlet, csak annyit se reagáltatok, hogy izzééé...:) )

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr601141497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziszo 2009.05.25. 20:23:49

Jó tanács lányoknak: ha hatalmas elhatározást tesztek, és rendszeres futást akartok bevezetni az életetekbe, akkor lehetőleg ne a PMS kellős közepén kezdjétek el a minimaratont lefutni, mert az amúgy is "baromi sok kedvvel" elkezdett sportot a 300. méter után egy életre befejezed! :D
(na jó, annyira nem gáz, futottam tovább, de baromira nem volt kellemes..!) viszont utána nagyon jó érzés, hogy megcsináltad ;)

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.05.26. 12:22:36

A tanacs ugy lenne tokeletes, ha beletenned, hogy ne minimaratonnal, hanem mondjuk egy haztombbel kezd. 3-4 napig csinalod, es a kovetkezo nap arra kelsz, hogy nem akarsz bar menni, de hianyozna, ha nem tenned.
Kitartast!
süti beállítások módosítása