ápr
21

Kit érdekel?!

| Szerző: Sziszo | 4:51 pm
Utálok ebben a személytelenségben dolgozni. Közel egy év után belefásultam ebbe az egészbe. Ha tehetném lépnék, de a mai helyzetben mégis hova? Én csak azt szeretném, ha kicsit törődnének velem. Ha bemegyek reggel és nincs csöppnyi mosoly sem az arcomon, ne a pofavágás menjen, csak kérdezze meg: mi baj? Megteszi? Dehogy teszi! Állj neki azt csináld a dolgod. Tényleg, nem érzem úgy hogy ember számba vesznek. Egy gép vagyok. Amúgy is összecsaptak a fejem fölött a hullámok, nem vagyok mindig ott gondolatban ahol szeretnék. Nem tudok száz százalékig koncentrálni mindig mindenre, én sem vagyok tökéletes, és igen, néha hibázok, amit szóvá is kell tenni. De ha néha egy-egy baki között és a "tudja meg ha hibázott" lebaszások sora után csak néha lenne 1-2 jó szó talán én is másképp állnék a dolgokhoz. És miért van az, ha hazaérek, tele aggyal, hogy már megint nem ez volt a legszebb nap az életemben, akkor arra kell megérkeznem, hogy az egész lakás fel van túrva, mert rájött anyámra a plafonmeszelhetnék? És ki kérdezi meg tőlem, hogy mi jár a pont agyadban? Vagy hogy mér nem úgy jársz, hogy bámulod a világot, ahelyett, hogy folyamatosan a cipőd orrát lesed az utcán? Miért? Mert kit érdekel?! Kicsit most talán elszállt az agyam, és jólesik kiírni magamból a feszültséget, ha már üvölteni nem üvölthetek. Apró gondoknak tűnhetnek ezek, és lehet nyavalygós hülye picsának tűnök, de olyan sok a 'kicsi' dolog, ami most úgy érzem húzza az egész fejem. Szeretnék eltűnni innen. Messzire, utaznék. Mindegy hova, elég lenne egy hét. Csak had menjek el egy kicsit. Megtehetem? Dehogy tehetem. Mert sok a munka. Dolgozz amíg megteheted aztán örülj hogy még időben megkapod a fizetésedet, és tűrj csendben, mert ha úgy döntenek, hogy elballaghatsz hova mész? Úúúútálom ezt az egészet :(

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr761078368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2009.04.24. 11:42:05

Mondom szervezzunk orditonapot. El kell menni valahova es ott uvolthetunk. Reszegen is jo, csak nem jon ki ugy a feszultseg. Majd en kezdem :)

Zsöfi 2009.04.24. 13:23:29

Én megkérdezem, hogy vagy:) Meg még én is elmesélem, hogy milyen szerencsétlen vagyok, hogy ne érezd egyedül magad meg majd megyünk nemsoká nyaralni jó? Mestivel meg üvöltünk hétvégén:)

Sziszo 2009.04.24. 17:48:43

Kiabáljuuuuuuunk!!!!!!

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.04.26. 01:49:14

Ha netan a vilag (europa) masik vegere menekulnel 1-2 hetre, a szofank mindig szivesen fogad. Igazsag szerint nem tartom rossz otletnek, hogy nyaron lazits egyet itt. Messze. Ha mar en nem jutok haza karacsonyig.
(jo hir igy zarojelben. megkaptam a karacsonyi szabit. Sok puncsolas, es extra talpnyalas utan elertem, hogy dec 16-tol 3 het szabim legyen. Jupiii!)

Sziszo 2009.04.27. 19:40:16

Köszönöm szépen az invitálást, London amúgy is a szívem csücske lett, megfontolom a lehetőséget. :)
Viszont az a 3hét itthon jól hangzik, csak még nagyon messze van...:(
süti beállítások módosítása