ápr
7

Kicsi mese 6 lányról

| Szerző: Sziszo | 6:30 pm
(filmünk szereplői kitalált alakok a műsorban csúnya szavak hangzanak el, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk)

Hol volt hol nem volt volt egyszer egy szombati nap. Ezen a szombati napon buli készülödött egy helyen amit KVháznak hívnak. MindentmegiszikZsófi, és alkesztársa Sziszo, már egész délután erről beszéltek az internet csodáján azaz az MSN-en. Tervezgették a közeljövőt, és tárgyalták le a rendszert. Meg is beszélték hogy 7kor találkoznak alkesz Sziszoék elött MindentmegiszikZsófival és VisszahúzódóEgyébkéntÁllatRékával, majd útjukat egy kocsma fele indítják mert a KVház igen csak drágának bizonyul. Továbbiakban a Kocsma elött (ami csak bojti) találkoztak SzépenrajzolWikivel, NefényképezzLeSzandrával és TáncosKatinkával, majd így 6an bevonultak az elit helyre, ahol kikérték a maguknak való un. MACIFRÖCCSÖT! Az alkesz bácsiknk nagyon tetszett ez a különleges társaság ami megjelent a kiskocsmában, ezt mindenféle megjegyzéssel támasztották alá. A nagy beszélgetésbe a jányok megittak egy-két Macisitalt, de még nem érezték kellő képpen jól magukat, így kénytelenek voltak némi rövid italt is maguk elé kapni. Ittak is mint a kefekötő, majd SzépenrajzolWiki (aki már nagyon nem volt a helyzet magaslatán) felboritotta az éltető nedűt: egy rövid Unicumot. SzépenrajzolWiki kétségbe esetten kezdte kicsavarni a terítőből az italt majd szívószállal szívni az asztalról kisebb-nagyonbb sikerrel ment is. A társaság egyre nagyobb hangal volt, egymás szavába belevágba órdítottak. Majd egyszer csak egy férfi hang: Záróra. Gyorsan kikértek még szolidan a lányok egy-egy rövidecskét, közben megjelent Péter és Ádám is, így már nem volt puncizsúr, és együtt elindultak a KVházba. Tata valószínű értesült az eseményről, mert az a fogalom hogy CSEND megszűnt számukra létezni. A kis csapat beért a KáVéHázba, ahol még nem állt nagyba a bál, így MindentMegiszikZsófi és AlkeszSziszo nem hazudtolták meg magukat és elkezdték a bugit, de most a többi leányzó is segítkezett. Majd Zsófi és Sziszo gondoltak egyet, és a pult felé vették az íránít, ahol gondolkodtak mit is igyanak KocsmárosnéVali pedig várta hogy majd csak kinyögik a lányok, erre Sziszonak lett egy fantasztikus ötlete, olvasta valahol a legujabb cocktailt, melynek neve nem volt más mint : Batman!!!!! KocsmárosnéVali értette egyből miről is beszélnek, és már töltötte is ki nekik. Majd innentől kezdve nem volt más mint idő kiesés, párbeszéd elfelejtés, és hasonló dolgok. Egyik lány jobban kész volt mint a másik, és csak táncoltak, meg táncoltak. Kb. 3óráig mikor is a kicsi csapat szétbomlott és mindenki elindult haza a kacskaringós hazafelé vezető úton! DE: a jányok, a jányok, a jányok angyalok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr29415578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stukker 2008.04.07. 20:38:22

A BATMAN az én védjegyem. Illetve az Alattomos is, más néven Graffits. Szóval annyi piát feltaláltam, hogy nehéz lesz megkerülni. Remélem ízlett, most új koktélt tervez a cégem, fejlesztés alatt áll, de minden előrejelzés szerint elég fosatós lesz a KÁBÉ. Kávé Becherovka. Azé a Batman kezd bekerülni a köztudatba és ennek örülök.Van kisBATMAN és NagyBATMAN, vigyázni velük. Vali meglátott pénteken, "Mit kérsz Tomi? Fogadjunk Robin Hood-ot!" . :)

sziszo 2008.04.07. 22:10:15

A BATMAN-el teljesen elégedett voltam! Vali is jókat mosolygott mikor meghallotta tőlem ezt a kijelentést, de már rutinosan töltötte!
Ha esetleg tesztelni szeretnéd az italokat rám számíthatsz! :) :) :)

MindentmegiszikZsófi 2008.04.07. 23:02:59

ÉN MINDENT MEGISZOK!!Nyugi picik:)

stukker 2008.04.08. 08:50:28

Jó hát, neked aztán tök mind1 vót hogy BATMAN vagy BETMEN, lényeg hogy legyen benne 10% feletti cucc.:)Én már nem iszok, megjavultam. Kiment a divatból az alkohol.:)

Zsófi 2008.04.08. 12:18:54

Pfff....Mikor követted Te a divatot Tamás?:D Ezentúl nem ruhát vásárolni segítek, hanem alkoholt.

Zsöfi 2008.04.08. 14:04:12

VENNI!!Nem inni.

Zsöfi 2008.04.08. 14:04:12

VENNI!!Nem inni.

Zsöfi 2008.04.08. 14:04:49

Jaj.Kétszer küldtem el.Bocsi.

Zsöfi 2008.04.08. 14:05:50

Jaj.Kétszer küldtem el.Bocsi.

Zsöfi 2008.04.08. 14:06:41

Hát ez nem az én napom.Bocs Anikó.Soha többet nem kommentelek.:)

sziszo 2008.04.08. 14:28:20

Nem baj, inkább 2szer küld el mint egyszer sem :)
süti beállítások módosítása