ápr
27

Recept

| Szerző: Sziszo | 6:21 pm
Rántsd össze a brigádot, találkozzatok mondjuk 10en a Szörfnél, majd a Pavilonnál a maradék 10el. Üvöltve csordában vonuljatok fel a lépcsőn, foglaljátok el az egész Estet, majd igyon mindenki mindenkivel. Tűnjön úgy az egész este mintha csak egy óra lenne, mégis apránként álljon össze a fejedben a kép. Majd fojtásnak hajnal 3kor helyezd át a székhelyed a Cocoonba, ahol pirkadatig kiugrálod magadból az aznap bevitt szeszmennyiség negyedét. Másnap pedig mosolyogva gondolj vissza az egészre: már megint kisütöttünk valami nagyon jót :)

Csütörtök KáVéHáz Jaky, Dudi. Rég voltam "otthon" :) Meglátogatjuk Vali anyánkat, ha már közeledik az anyák-napja. :D Rövid ez a hét!! Fél lábon is..:)

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr371089836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziszo 2009.04.27. 19:38:20

Testileg mindenképp, agyban nem igazán :D
süti beállítások módosítása