már
26

pihi

| Szerző: Sziszo | 10:42 pm
Kezd befuccsolni nálam ez a blog dolog. Több oka is lehet a miérteknek. Egy: mert nem érek nagyon rá. Kettő: ihlethiány. Három: fáradság és lustaság. És a negyedik de szerintem talán a legfontosabb: olyas dolgokkal van tele az a pont agyam, amiket nem osztanék meg országgal, világgal. Nem mondom azt hogy megszüntetem, de szerintem látható, hogy egyre inkább a semmiről írok. Akkor is csak azért hogy a lelkes olvasók (azaz Ti amit nagyon köszönök) néha lássák, hogy gondolok rájuk, és megosztok magamból egy darabot. Ami elég töredék az utóbbi hónapokban. Igyekszem magam összekapni, és újra fosom majd a szót! Kitartás (magamnak:D )

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr141028158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyurkó 2009.03.26. 23:36:38

Aham, gondolom a diétának pedig semmi köze az egészhez...:) Amúgy meg igen olvasom, mert meg lett mondva:D Puszi

Sziszo 2009.03.27. 00:34:28

Mer' meg lett mondva mi?! Csak azért!
Diéta meg..pff..elmehet a búúúúsba :D

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.03.27. 13:18:28

Ihlethiany mindig lehet. Nalam is rendszeres a dolog. Tul nagy a hajtas, az mellett kinek van ereje meg fogalmazni is.

Ha meg olyan dolgokkal van tele a fejed, amit nem akarsz megosztani szerintem fogalmazd meg maskent. Irj rola egy kisebb tortenetet, amit senki nem ert. Segit rendezni a gondolataidat, mas latoszogbol szemleled majd a dolgot, es kiirod magabol. Nekem mindig bejon.

Sziszo 2009.03.27. 14:02:11

Igazad lehet. De most már ha leírok egy sztorit valahogy máshogy az emberek ezek után olvasni fognak a sorok között :)
Már aki persze tud :)

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.03.27. 18:26:42

@Sziszo: Persze. Olvasni fognak a sorok kozott, es jol felreertenek majd mindent. Te meg jot nevetsz majd rajtuk. Mokazz egy kicsit!
süti beállítások módosítása