már
8

megint átjött :)

| Szerző: Sziszo | 10:34 pm
Na, ezeket a 7végéket szeretem. Mikor annyira jól érzed magad valahol, valakikkel, hogy azt kívánod, soha ne legyen vége az estének. Mikor semmi és senki nem számít, csak hogy érzed 100%-ig szabad vagy. Az lehet bárhol. Akár Pesten egy lebujban, ahol mindenféle picsakúrvás zenékre rázod a segged, sok olyan ismerőssel, akiket már magad sem tudod megmondani kit-honnan-merről ismersz, de valahonnan mégis ismersz, valaki révén, valaki által, az ország minden pontjáról, és mégis egyként mulattok, vigyáztok egymásra, nevettek, gondolkodtok.

Az elmúlt pár hétben volt többször hasonló érzésem egy-egy átmulatott este után. Réka meglepetés bulija, Bázis, a most szombat, és még sorolhatnám. De ez mind azért van, mert velem vagytok. Nem tudom miért élek meg mostanában egy-egy bulit ennyire, miért kapaszkodok bele érzésekbe jóval erősebben mint ezelőtt. De jó dolog, és erőt ad. Mi lenne velem nélkületek? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr77990288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása