már
2

Volt, lesz, van:

| Szerző: Sziszo | 8:16 pm
Legutóbbi hétvégém ismét nem a pihenésről szólt. De hát minek is pihenni, majd ráérünk a sírban:) Péntek Bázis esemény volt, lightos baráti iszogatás(nak indult) Azért 8órára a csapat eleje rottyra vágta magát, majd megjött a csapat hátulja, aztán elszabadult a pokol. Csodálom, hogy az össz kár amivel Morris megúszta egy feleses pohár törése volt (meg egy üveg jóféle Whisky-ami utóbb kiderült hova is lett) Tök fölösleges leírnom mi történt ott egyébként. Úgysem tudom írásban vissza adni! A hétvégét ismét nálam töltötte Nyíregyháza hőse Ágika, aki most sem hozott szégyent a Nyíregyiekre! Amíg ö szombaton az ágyamat nyomta, én elmentem egyet dolgozni 8tól, ha már egész héten nem tettem, majd szombaton elmegyek. Nagy felelőtlenség volt, de túléltem. Hazaérve bedőltem Ágika mellé és sunytunk még egy pár órát. Sokat nem tudtunk, mert 4re Radoszületésnapozásra voltunk hivatalosak. Amiből 5óra lett, mert össze kellett szednem Zsófiékat Bajról, Rékát a Mikovényiről, majd kocsit lehelyezni és végül megérkeztünk Radohoz, ahol sok időt bár nem töltöttünk, így a maradék szesszel a közel 25-30fős társaság kivonult az utcára. Mikor elfogyott az ital megtámadtuk a Pletyca Pincét, ahol Jótékonykodtunk egyet. Tatu móka, Avion móka, stb...

Hatalmas elhatározást tettem ma! Már érett bennem napok, hetek óta. Most hogy beköszöntött a március, és sok ismerősöm is erőt vett magán, hogy változtasson, tisztuljon valamelyest, úgy éreztem én sem maradhatok ki. Neem, én nem böjtölök! Csak a kilóknak üzenek hadat. Remélem ők maradnak alul:) 90nap gyerekek! Csak 90. Miaaaz?? Kimondani is sok:( De ERŐS LESZEK!!! :S :)

Az eheti terv a következő: Pénteken egye-fene lehet benézünk a KáVéHázba. De csak mert kíváncsiak vagyunk milyen is az a "Nőnapi meglepetés ital". :) Figyelnünk kell majd nagyon, mert szombat reggel 11re már Pöstön szeretnénk lenni ahol is megtörténik a nagy nap: Rékánk diplomát fog tartani a kezében! Ráadásul a sajátját:D Eme dolgot meg is kéne ünnepelni odafent (mert ugye még nem volt elég:D ) így fent is maradunk ottan Pesten és belemászunk az éjszakába valahol. Pihenés? Majd pihenünk a sírban :)

Nézzétek meg a két hájas makkám (képre katt =nagyít) Napi menü: 2konzerv, fél liter tej, negyed doboz száraz ropogós. Eredmény: 5kiló per bajusz meg nagy szuszogások! Minden állat hasonlít a gazdájára, vagy fordítva?! -.- :D Na, Ők Mad és Chí <3

Ti fületekben ez nem cseng? A szöveg már úgyis jól meg(g)y:

Szép hetet Nektek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr50976137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogyiii 2009.03.02. 20:52:26

azé a mad keményebben nyomja nálam :D :P

bogyiii 2009.03.02. 22:04:27

az én jóvoltamból (mert tudtam a szöveget és rákerestem google-n :D ) de tőled :P jóó ? ♥

Zsöfi 2009.03.03. 09:11:25

Hune volt ez a dallam?

Sziszo 2009.03.03. 10:38:00

Ez az új Himnus:D
Pénteken. Hallottad már kórusban üvölteni egyszerre vagy 6fiútól? Egy élmény :D
süti beállítások módosítása