dec
3

:)

| Szerző: Sziszo | 11:29 am
Az elmúlt pár napban olyan furcsa érzésem van. Évek óta nem volt karácsonyi hangulatom, most pedig valamiért van. Pedig még van egy pár hét addig. De már fel van díszítve a város, és egyre több ház is. Ma reggel pedig mikor felkeltem anya sütött, friss süti szag árasztott el mindent, a két macskám (mert a számuk lecsökkent kettőre) mélyen szuszogott az ágy két végén. Kinéztem az ablakon, szürkeség és hűvös, és szóltam anyának: "szedjük elő a karácsonyi dekorációt, ma díszítenem kell!" Felkerült a világító mikulás az ablakba és az adventi-koszorú az asztalra, majd csináltam egy finom teát. Már csak a fenyő illatnak kéne meglennie, és felőlem már akár ma is lehetne szenteste :) De valószínű ez az érzésem pont addigra el is fog múlni. Holnap fel kell díszítenem a boltot is meg az irodát, már ha megyek egyáltalán dolgozni :) Azt még majd meglátom...:) Hatalmas dilemma előtt állok. Dec. 20-ra van két nagyon jó lehetőség az esti mulatságra. Számomra szóba jöhetne mindkettő. Csak a 2 helyszín között van némi távolság. Az egyik itt van Tatán, a másik pedig Móváron. Mennék mindkettőre szívesen... Szóval ha valamelyiket kihagyom, mert sanszos, hogy valamelyik elmarad, akkor a másik társaság ne sértődjön meg, hogy nem oda mentem. Még nem tudom mi lesz. Decemberben mindig ez van. Most szombat meg végre igazi csajos mulatsággal kezdődik ismét, amiket annyira imádok. Végre jön Réka is, aki ha minden igaz pénteken beadja a diploma munkáját, és jön Wiki is. Katinka is úgy néz ki csatlakozik hozzánk, és a KV-s Mikulásparty előtt Wiktóriánál tudunk kezdeni. Ahol ott lesznek a mangás barátai is, akik sokat hallottak a híres KV-s bulikról, így Pestről látogatnak meg minket egy estére. Várom valamiért nagyon.

Graffits Tamás, te meg kösd fel a gatyád a hétvégén, és hatalmas dukk fog neked menni! Az összes alattomit a Te egészségedre fogjuk inni! Erre megesküszöm! Mutasd meg mindenkinek ki a PÓKERKIRÁLY!

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr70801261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stukker 2008.12.03. 16:01:07

Köszönöm!
De ha holnap kiesek akkor együtt fogunk inni hétvégén.:)De remélem inkább továbbjutok és akkor legalább nem is iszom. Ha vasárnap inni fogok akkor nagy pénz állt a házhoz.:)

Anikó 2008.12.04. 12:07:37

Ha ezen múlik Tomi, akkor inkább ne legyél velünk most hétvégén ;) Viszont utána lehet ünnepelni!! Mindjárt kezdesz! HAJRÁÁÁÁÁ!!
süti beállítások módosítása