nov
24

Szauna

| Szerző: Sziszo | 1:59 pm
strong>Na itt is a nem vasárnapi blog. Megfagytam. Ma bementem dolgozni egy kicsit. A szombatit pótoltam, mert akkor felejtős volt a dolog. Hogy mért is?? Nem publikus. Mondjunk annyit, hogy megpróbáltam, de nem jött össze... :) Minden esetre a "Munka hőse" kitüntetést idén nagy valószínüséggel nem nekem fogják szánni! :)

Szóval tegnap elmentünk szaunázni egy páran. Személy szerint Árpival, Radoval, Vityóval és Zsófival. Ilyen jellegű hétvégék után, mint ez a mostani is volt, jót tesz! Méregtelenítés. Na, ez a szaunázás abból állt, hogy a fiúk ott szivattak minket ahol csak tudtak, persze hó is volt, és kaptunk is belőle. Vityó édes volt, mikor nem akarta elhinni, hogy a szaunából kijövet bizony nem árt bele csobbanni a kb. 5fokos vízbe. Azt hitte ez csak olyasfajta Rado vicc. Aztán nézett nagy tágra nyitott pupillákkal, mikor látta, hogy az emberek szépen sorba tényleg vonulnak be gőzölgő testtel a majdnem jeges vízbe. De aztán megtetszett neki is a dolog. Majd kedves fiúcskák kihallgatták Zsófi és Én öltöző beszélgetésünket, nagy örömünkre, majd piruló fejjel siettünk a kocsihoz, és próbáltuk kielemezni, hogy miket is hallhattak pontosan. Itt megfogadtuk: soha többet nem hívunk fiúkat szaunázni!! Úgyhogy ma el is megyünk hárman csajosan valami férfi mentes övezetbe Wikivel meg Zsófival:)

A hétvége megint húzosnak néz ki. Pénteken 4től ki tudja meddig véradó ünnepségen leszünk Árpival. Szombaton meg Bubuli lesz, aminek már hagyománya van. Az azt jelenti, hogy délután 3tól erezd el a hajam van, és ez átnyúlik másnap reggelig. Minden évben születnek legendák erről a partyról :) Na, megvolt a nem vasárnapi blogom is, most viszont nem tudom mikor jelentkezem legközelebb..! Igyekszem majd!

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr9785849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása