nov
6

Macskamustra

| Szerző: Sziszo | 10:28 pm
3db négy lábon járó cica szerető gazdit keres!

-Egy fekete-fehér tarka kis termetű rövid szőrű fiúcska (Bocica)

-Egy szürke-fehér fél hosszú szőrű fiú cica, Chi(sokat eszik! Ezt tán nem kéne ide leírnom, de Én nem árulok zsákba macskát! ;) )

-És egy teljesen fekete pici cica (kb. 2-3hónapos) kis tündér. (Blackat) A nemét még nem sikerült felfedeznem, de rajta vagyok az ügyön!

Mind a három nagyon barátságos, szobatiszta, és szeretetre éhes! Meg kajára is :D Én lennék a világ legboldogabb embere, ha nálam maradhatnának, de rajtuk kívül még egy cica (Mad) boldog tulajdonosa is vagyok, négyük etetése, és normális ellátása cseppet költséges mulatság, nomeg amíg itthon lakom, addig nem csak az Én akaratom dönt :( Minden esetre, ha egyszer az égiek is úgy akarják, biztos, hogy lesz egy macskafarmom (nagy álmom válna valóra!) De ez sajnos most még lehetetlen! Szóval nagyon örülnék ha a három cica (akik már nagyon a szívemhez nőttek) jó helyre kerülnének! Ha valakit tudtok, aki cicára vágyik, és egy kis szeretetre, annak tudom őket nyugodt szívvel ajánlani! Segítsetek plíííz :(

Wiktória királylánynak meg nagyon Boldog 22őt kívánok!, és csak óvatosan a tojáslikőrrel! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr70754880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogyii 2008.11.07. 18:19:14

ééééédesek (^^)

bogyii 2008.11.07. 18:20:24

más: ÁTLÁTSZÓÓÓÓ
bocsi nem hagyhattam ki ;)

Anikó 2008.11.08. 14:09:08

Nem, átlátszó macskám az nincs :P
De ami késik az nem múlik... Mindent meg lehet oldani ;)
süti beállítások módosítása