nov
3

| Szerző: Sziszo | 2:35 pm
November 1. Halottak napja. Sok ember ilyenkor magába száll, és emlékezik azokra az emberekre, akik már sajnos nem lehetnek köztünk. Ilyenkor Én is ezt teszem. Sajnos nekem is egyre több hozzátartozóm távozott már el. Ilyenkor mégis 1 azaz egy ember jut egyből az eszembe. Valaki aki mikor meghalt bennem egy világ omlott össze. Ennek már több éve, és persze az idő múlásával "könnyebb" ezt elviselni. De ilyenkor mégis előjön belőlem, és picit magamba fordulok. Ha akkor azon a bizonyos napon 2003. aug. 3án abban a fél pillanatban kicsit máshogy, csak egy icipicit máshogy alakul a sors, akkor az én életem is valószínű most teljesen más úton haladna. Ezt nem lehet feldolgozni, csak nem venni róla tudomást, és csak az álmokat várni, mikor néha-néha újra velem lehet. Ekkor soha nem szeretnék felébredni. De mindig felébredek, és újra és újra rá kell jönnöm, hogy Ő nincs. Illetve van, nagyon is van, én tudom! Csak valahol máshol, és iszonyat módon hiányzik :(

Egyébként meg, hogy valami vidámat is meséljek: Hétfő reggelre "tök jó" kis csajos programot is szerveztünk. 9körül találkoztunk a rendőrségen. Zsófi, Wiki és Én. Mer az olyan jó muri :) Na jó, nem azért. Feljelentést kellett tenni, mi meg Zsófi lelki támaszai voltunk. Feljelentés megtörtént, kb. 1 teljes órába telt. Rendőrökről vegyes gondolatai támadtak közben. Majd megebédeltünk a csajokkal e Mysticbe, ahol megfigyeltük, hogy az étel adagok kb. a felére csökkentek. Vagy még kisebbre. Szóval oda sem megyünk. Közben Zsófi feljelentését olvasgattam, cseppet viccesnek tűnt. Jó maga a szitu tudom, hogy nem az, csak a leírtak voltak azok :) Ugye Gáben??? :D Szóval nem is kell más egy szép őszi napon, mint hogy a rendőrségen tölts el egy pár órát, majd bevágj egy madáradag hambit, vagy gyrost esetleg cézár salit :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr98747440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben 2008.11.03. 22:01:54

Kitömtem az Ájfónom dobozát. Mintha csak igazi lenne. Háló?

Anikó 2008.11.03. 22:18:24

Hálóóó, itt Gaben a gorilla :)
süti beállítások módosítása