sze
18

Recept

| Szerző: Sziszo | 5:20 pm
Betegség: a legrosszabb dolog a világon. Mikor lázasan orrot fújva nyavajogsz az ágyban, ki vagy szolgáltatva az egész családnak, és kiabálsz ki, hogy "Anya, elfogyott a zsepi!" vagy "Kérek egy lázcsillapítot" esetleg "Mamííí, csinálj egy mézes teat" Borzasztó! Nekem van egy sokkal jobb receptem amit most fejlesztettem tökélyre:

Fogj egy puha párnát, helyezd le egy székre, vegyél fel egy jó meleg termó pulcsit amibe a lábad nem tennéd ki az utcára. Készíts elő egy nagy bögre teát, egy levél fájdalom- és lázcsillapítót, egy 100as zsepit. Ha a kellékek megvannak fogd a meleg takaród ülj le a székre, rakd le magad elé a kellékeket, takarózz be nyakig, de a kezeidet szabaditsd ki valahogy és kapcsold be a laptopot vagy a számítógépet, inditsd el az msn-t írd ki headline-ba, hogy beteg vagy, és várd amíg a sok ember akik munkában/iskolában vagy bárhol csatlakoznak az internetre jobbulást kívánjanak, majd szórakoztassanak egész nap, nevess rajtuk és az írkálásaikon sokat. A nevetés a legjobb orvosság és még egyedül sem érzed magad. Ha meguntad el ne felejtsd össze szedni azt a rengeteg használt zsepit a földről amit nap közben szanaszét szórtál a szobádban! Hidd el nem fogsz egyszer sem anyukád után kiabálni, hogy kellene valami! Kipróbáltam működik! :) Hétvégére meg kell gyógyulnom, szóval növelnem kell a dózist. Haa-haa-haapcííí...

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr77670186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása