júl
17
Van egy jó meg egy rossz hírem. Kezdem a rosszal: most hétvégén aktuális születésnapom ünneplése úgy tűnik dugába dőlt... :( Pedig jó lett volna szombatról vasárnapra éjfélkor koccintani egyet mint szilveszterkor, hogy BUÉK :) Na, da a jó hír: jövőhéten kerül megrendezésre valamilyen formában, és az azért jó, mert sokkal többen lesznek itthon, mert most mindenki valahol van. Leginkább fesztiválon. Meg azért is, mert a vasárnapot valószínű nem fogom másnaposan átkómázni, és nem alszom át születésem valós dátumát! Jövőhéten lesz KV-s party is, szóval szerintem össze köthetjük a kellemeset a hasznossal, és a party keretein belül megtarthatjuk öregedésemre való tekintettel a mókát. Na, ennyi. Ja, és mégegy jó hír: biztos, hogy megyek Horvátországba. Vagyis eddig is biztos volt, de mostmár még biztosabb, mert főnökeim úgy döntöttek, szabadság miatt zárva tart majd piciny üzletünk. Szóval mostmár tutitutituti, hogy elhúzhatok innen nagyon de nagyon messzire, amire nekem most annyira szükségem van, mint fuldokló embernek a levegőre. Nem akarok itthon lenni, nem akarok semmivel és senkivel foglalkozni, csak azzal a 11fővel akik velem lesznek, a tengerrel a hajókirándulással és a szebbnél szebb üdülő hímnemű lényekkel. Erre van szükségem, nem az agykattogásra. Itt akarok hagyni mindent a gondolataimmal együtt! Annyira kimondhatatlanul várom, és napról-napra egyre jobban, mert lassan belekattanok az itthoni szarba. Húzzunk máááár innen. Amúgy meg uncsi minden napom, nem történik semmi. Csak melózok, meg mérgelődöm. Néha a családomon, néha a szívügyeimen, néha a melegen, néha az esőn, aztán azon hogy miért vannak olyan sokan a melóba aztán meg azon, hogy miért nem jönnek az emberek. Szóval valamin mindig. Tele vagyok negatív energiákkal, és ha nem várnám a nyaralást, úgy érzem kipukkannék. Na, be is fejezem ezt is, mert megint csak mérgelődni kezdtem. Jáááj, dörög az ég is :S HoRvÁtOrSzÁg :) :) :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr18573179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi 2008.07.18. 08:52:24

Anikó szülinap???Kávés buli????(hiányzik már!!!)Jön a Réti is??? 2 hét és nyaralunk?????ÖRÜLNI KÖÖÖÖÖÖÖÖLLLLLLLLL!!!!!:)

Anikó 2008.07.20. 10:45:39

Óóóóó! Tényleg :)
süti beállítások módosítása