máj
4

Mindenféle

| Szerző: Sziszo | 12:16 pm
Elegem van Tatából, hogy itt mindenki mindent tud, mindent lát, mindenről értesül, persze még hozzá költ egy kis pluszt és telejesen máshogy jön vissza az információ. Komolyan mondom olyan hely ez mint egy falu. Kibe bízzon meg az ember? Most komolyan? Hee? Fúúúú, de ideges vagyok!

Na, nyugi van. Tegnap Wikivel meg Zsófival kimentünk este lángosozni a Tóra. Zsófival az elöző lángosozásunk utáni tapasztalattal nem is gondolkodtunk, hogy nagyot együnk-e vagy kicsit. Természetesen; nagyot. Wiki protekciója miatt, ingyen ittunk, és ingyen (vagyis pár szál cigiért) kaptunk 3ÓRIÁSI vattacukrot, amit nem tudtunk megenni, mert a hányinger nem hagyta, a végén már dobálóztunk vele. De jó buli volt :) Aztán lehült a levegő, és felmentünk a KV-ba ahol megittunk egy pohár alkohol mentes italt, Vali mondta, hogy lesz buli biztos, amint rossz idő lesz. Így megnyugodva hazatértünk.

Azon gondolkodtam, hogy régen, anno, mikor még nem volt internet, az emberek hogy intéztek el olyan dolgokat mint pl. most Én a repülést? Külön felmentek pestre, repjegyet venni, majd haza, aztán az utazáskor megint fel? Jó ez még megoldható. De mondjuk a buszt amit Én is, ami Anglián bellül van? Azt hogy? Utazási irodán keresztül akik még plusszban jól lehúzták az ügyfelet azért, hogy ök segítenek? Én itt vagyok most Magyarországon, és az internet segítségével meg egy nyomtató hozzájárulásával a kezemben tartom az angliai busznak a jegyét. Hihetetlen hova fejlődik az emberiség. Na, most viszont elég uncsi-puncsisra sikerült a bejegyzés, szóval azt hiszem abba is hagyom... Csóközön!

A bejegyzés trackback címe:

https://sziszo.blog.hu/api/trackback/id/tr18453170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása